![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
از اول هم نیازی نبوده
2021-09-04 09:41:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#تایید
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
دوستان برای یونی اسیست باید مدارک کپی برابر اصل و تایید شده ویزامتریک رو پست کنیم؟؟یا همینجوری میتونیم بعد از اینکه ترجمه کردیم و مهرهارو گرفتیم جور دیگه به جز ویزامتریک کپی برابر اصل بگیریم و پست کنیم؟؟واینکه جای دیگه ای برای کپی برابر اصل کردن وجود داره یا نه به جز ویزا متریک که طول میکشه تا نوبت بده????♂️ممنون میشم اگر جواب بدین
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
تاییدیه اش هم اومد که پرداخت شده این ایراد را چجوری میشه برطرف کرد
2021-08-29 13:33:00 #Quebec City [پرداخت] مهاجرت
ممنون میشم اگه تجربه دارین راهنمایی کنید یکی از سوالات اپلیکیشن سفارت این هست: Is work an essential component of your studies? اگه گزینه yes بزنم مدرک میخواد برای تایید من فقط در نامه پذیرشم نوشته شده ۴ هفته دوره کارآموزی دارم حالا جواب این سوال رو باید چی بزنم؟ چون مدرک دیگه ای برای ارائه ندارم فقط نامه پذیرشم هست؟
2021-08-31 05:31:00 #Canada [سفارت] مهاجرت
همسر من استاد آیلتس هستن برای رزومه ،بیمه داره ولی اخیرا تدریس خصوصی داشتن،حتما باید یه ارگانی تایید کنه برای نامه کاری؟
2021-08-31 09:53:00 #Canada [استاد] مهاجرت
من میخام برای مدرک کارشناسیم برای ترجمه تاییدیه بفرستم، حالا تو سامانه سجاد وضعیت نظام وظیفه رو چی بزنم؟ ( وثیقه ۴۰ میلیونی گذاشتم برای خروج از کشور)
2021-08-31 13:46:00 #Canada [کار] مهاجرت
داشتم برای ثبت پروفایل اکسپرس انتری اگر تایید WES رو نداشته باشیم پرونده حتما رد میشه؟ حداقل امتیازات رو داریم ولی حدود یک ساعت بعد از سابمیت کردن پیام داد که شما الیجیبل نیستید آیا علتش اینه که مدارک دانشگاهی تایید نشده بود؟ Minimum entry criteria: You do not meet the minimum entry criteria Check your messages below for details متشکرم!
2021-09-01 02:27:00 #Canada [پروفایل اکسپرس انتری] مهاجرت
کسی خبر دارد آیا آیلتس کامپیوتری برای برنامه اکسپرس اینتری مورد تایید می باشد یا خیر؟؟
2021-09-01 02:43:00 #Canada [اکسپرس اینتری] مهاجرت
بنده دیروز EIO رو سابمیت کردم مهندس مکانیک هستم ظاهرا بایستی یه نامه تاییدیه از APEGS دریافت و به استان برای اپلای ارائه کنم این سازمان هم ارزیابی WES رو به صورت COURSE BY COURSE میخواد تا جواب بده کسی در این مورد تجربه ای داره تا بنده رو راهنمایی کنه.
2021-09-01 04:19:00 #Saskatoon [مکانیک] مهاجرت
آیا میشه قبل از دریافت تاییدیه وس از reference code ای که بعد از واریز هزینه وس میگیریم برای تشکیل پروفایل PR استفاده کنیم؟ یا باید حتما تاییدیه وس رو داشته باشیم تا بتونیم پروفایل رو تشکیل بدیم.
2021-09-01 17:41:00 #Canada [هزینه] مهاجرت
من ۱۰ سال سابقه کار در مهندسی شیمی دارم با توجه به اینکه ناک مهندسی شیمی نیاز به تایید apegs داره، بهتر نیست به ناک تکنسین مهندسی شیمی اقدام کنم و در صورت اقدام با ناک تکنسین ، توضیحاتی که در نامه سابقه کار هست هم باید تغییر کنه؟ چون من کارم تکنسین نبود در واقعیت و مهندسی و تولید مدارک بوده.
2021-09-03 08:23:00 #Saskatoon [سال سابقه کار] مهاجرت
اگه شرکت به ما کلوز ورک پرمیت بده با همون جاب افر میشه برای اریما اقدام کرد و امتیاز داره؟ ممنون
2021-09-09 11:52:00 #Montreal
تو فایل نامه پذیرش غیر از نامه پذیرش و نامه فاند باید مدارک تحصیلی و مدرک زبان یا چیز دیگه ای هم باشه؟
2023-02-10 00:00:00 #Montreal